A CAMLOG Foundation Kutatási díjának kihirdetése 2014/2015!

CAMLOG Foundation-Forschungspreis 2014/2015Immáron negyedik alkalommal, a CAMLOG Foundation kiosztja a neves CAMLOG Foundation Kutatási Díjat. A Kutatási Díj minden második évben, a Nemzetközi CAMLOG Kongresszuson kerül kihirdetésre és tárt karokkal várja a fiatal, tehetséges tudósokat/kutatókat, valamint elkötelezett szakembereket egyetemekről, kórházakból és praxisokból 40 éves korig.

 

Az elvárt tudományos közleményeket angol nyelven kell publikálni egy elismert tudományos folyóiratban. Az anyagnak az alábbi témakörök egyikét kell tárgyalnia a fogászati implantológia vagy annak valamely társtudományának területén:

 

 

 

 

  • Diagnosztika és tervezés a dentális implantológiában
  • Kemény és lágyrész menedzsment a dentális implantológiában
  • Implantátum-támogatott fogművek fenntarthatósága
  • A dentális implantológia élettani és kórélettani aspektusai
  • Digitális munkafolyamatok fejlesztései a dentális implantológiában.

A CAMLOG Foundation Kutatási Díjnak a 2014/2015-ös győztesének lehetősége nyílik prezentálni a munkáját a 2016-os Nemzetközi CAMLOG Kongresszuson szélesebb plénum előtt. Emellett, a három legsikeresebb résztvevő rendkívüli pénzjutalomban részesül (€ 10 000, € 6 000 és € 4 000 helyezésenként).

A jelentkezési feltételek és a kötelezően kitöltendő regisztrációs lap letölthető az alábbi linken: www.camlogfoundation.org/awards. Jelentkezési határidő: 2015. november 30.

 

 

CAMLOG Foundation 

Margarethenstrasse 38
CH-4053 Basel
Phone +41 61 565 41 00
Fax +41 61 565 41 01
www.camlogfoundation.org

 

A CAMLOG Foundation egy olyan alapítvány, amelyet tudósok hoztak létre a svájci jogok alapján. Kifejezetten támogatja a tehetséges fiatalokat, az alap- és alkalmazott kutatási fejlesztéseket, csakúgy, mint a dentális implantológiával és ahhoz kapcsolódó területekkel összefüggő és folyamatban lévő oktatást és tréninget a páciensek érdekeit figyelembe véve. Tudományos célkitűzés részeként, a CAMLOG Foundation a Nemzetközi CAMLOG Kongresszusért vállalt védnökséget, amely minden második évben kerül megrendezésre.

Szerzői jogi és felhasználói feltételek:

A CAMLOG sajtóhíreket csak szerkesztői célból lehet használni. Az illusztrációk és szövegek szerzői jogának tulajdonosa a CAMLOG Biotechnologies AG, Svájc, kivéve, ha egy másik szerző külön meg van jelölve. Minden szerzői jog teljes mértékben hatályban marad akkor is, amennyiben a szövegek és a képek elektronikusan / kézzel továbbításra kerülnek az archívumba.


A szerkesztési célból felhasznált illusztrációk esetén fel kell tüntetni az „Illusztráció: CAMLOG” hivatkozást. A sajtóközlemény publikálása előtt, nyomtatási jóváírás kérésére az alábbi e-mail címet kell alkalmazni. A publikáció térítésmentes. Nyomtatott média esetén mintapéldányt kérünk Öntől; film vagy digitális média esetén, értesítést kérünk Öntől. Harmadik fél részére történő továbbítás – akár elektronikus úton is – tilos.

 

CAMLOG Biotechnologies AG
Margarethenstrasse 38

CH-4053 Basel

Kapcsolattartó személy: Michèle Schaub
michele.schaub@camlog.com

a perfect fit ™