6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszus Krakkóban, Lengyelországban 2015. június 9-11. között.

JEGYEZZE MEG A DÁTUMOT!

A 6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszus a „Megbirkózni a mindennapi kihívásokkal”mottóval lesz fémjelezve és tartalmazni fogja a gyakorlat és tudomány egyesülését az azonnal végrehajtható munkafolyamatok tekintetében.

A rendkívül elismert Tudományos Bizottságot Prof. Dr. Frank Schwarz és Prof. Dr. Piotr Majewski képviseli társelnökként, akik szakmailag kiválóan egyesítik a tudományos ismereteket a gyakorlati háttérrel.

A Tudományos Bizottság tagjai:

Dr. Krzysztof Awillo (PL)

Prof. Dr. Jürgen Becker (DE)

Prof. Dr. Fernando Guerra (PT)

Prof. Dr. Gerald Krennmair (AUT)

Prof. Dr. Piotr Majewski (PL)

Dr. Ralf Masur (DE)

Prof. Dr. Katja Nelson (DE)

Dr. Giano Ricci (IT)

Prof. Dr. Irena Sailer (CH)

Prof. Dr. Mariano Sanz (ES)

Dr. Alex Schär (CH)

Prof. Dr. Frank Schwarz (DE)

Prof. Dr. Thomas Taylor (USA)

Dr. Pascal Valentini (FR)

Prof. Dr. Fumihiko Watanabe (JP)

ICE (Nemzetközi Konferencia- és Szórakoztató Központ) – A Krakkó Kongresszusi Központ

A 2014-ben épült, vadonatúj, ultra-modern kongresszusi központ tökéletes helyszínt szolgáltat a 6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszusnak és sokkal többet nyújt, mint egy átlagos konferenciahelyszín. Ez a modern, világszínvonalú épület megfelel mind az előkelő építészeti elvárásoknak, mind a legmagasabb akusztikai és színpadi mechanikai szabványoknak. Már most, az ICE központ helyet foglal Európa legtekintélyesebb és legexkluzívabb kongresszusi központjai között.

Krakkó – a UNESCO világörökség része

Krakkó nem csak felbecsülhetetlen értékű kulturális és művészeti műemlékeiről híres, hanem Lengyelország régi fővárosaként az egyik legkeresettebb turisztikai pont Európa térképén. A 13. századi kereskedőváros Európa legnagyobb piacterével és számos történelmi épülettel, palotával és templommal rendelkezik, amelyek belső kialakítása egészen pazar. A történelmén, a művészetén és atmoszféráján kívül, Krakkó szórakozási és szabadidős lehetőségek végtelen tárházát is biztosítja. Krakkó Lengyelország második legnagyobb városa. A lengyel akadémiai, kulturális és művészi élet egyik legjelentősebb központja volt, és mai napig Lengyelország legfontosabb gazdasági fókuszpontja.

Kérjük, jegyezze meg a dátumot! A CAMLOG csapata türelmetlenül várja az újabb találkozást Önnel a 6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszuson Lengyelországban.

Szerzői jogi és felhasználói feltételek:

A CAMLOG sajtóhíreket csak szerkesztői célból lehet használni. Az illusztrációk és szövegek szerzői jogának tulajdonosa a CAMLOG Biotechnologies AG, Svájc, kivéve, ha egy másik szerző külön meg van jelölve. Minden szerzői jog teljes mértékben hatályban marad akkor is, amennyiben a szövegek és a képek elektronikusan / kézzel továbbításra kerülnek az archívumba.

A szerkesztési célból felhasznált illusztrációk esetén fel kell tüntetni az „Illusztráció: CAMLOG” hivatkozást. A sajtóközlemény publikálása előtt, nyomtatási jóváírás kérésére az alábbi e-mail címet kell alkalmazni. A publikáció térítésmentes. Nyomtatott média esetén mintapéldányt kérünk Öntől; film vagy digitális média esetén, értesítést kérünk Öntől. Harmadik fél részére történő továbbítás – akár elektronikus úton is – tilos.

CAMLOG Biotechnologies AG
Margarethenstrasse 38