This is iSy

The intelligent system

This is iSy
 • Hatékony munkamenet a betegellátás minősége érdekében

  Az iSy implantátumrendszer a modern praxisok intelligens implantációs eszköze. Lehetővé teszi optimális értékteremtési lánc és csúcshatékonyságú munkamenet alkalmazását. A csomagolási koncepció, a fúrósor és az előre szerelt implantátumalap segítségével az iSy készen áll az időoptimalizált, redukált sebészeti beavatkozásokra.

   

  Az iSy különböző csatlakozási felületeken a különböző száj- és laborszkenek számítógépes design- és előállítási eljárásokkal köthető össze. És ebben nem számít, hogy kezelőszék-, vagy laboroldali rendszert használ, vagy külső CAD/CAM-szolgáltatóval áll kapcsolatban. Az „one click, one scan, one shift” koncepcióval az iSy egy valóban figyelemreméltó alternatívát nyújt mindenkinek, aki CEREC® (Dentsply Sirona) rendszerrel dolgozik. Több eljáráslépés az iSy használatával kiesik, míg más lépések sokkal egyszerűbbé válnak.

   

  Az iSy többet nyújt a felhasználónak és a betegek igényeihez is illeszkedik: minél kevesebb sebészi beavatkozás, rövid kezelési idők és optimális költséghatékonyság.

 • Fedezze fel az iSy-t

   

   

  www.isy-implantatum.hu

   

   

   

a perfect fit ™