CONELOG® Implantációs rendszer

Következetesen átgondolt eszközpaletta: könnyű kezelhetőség

Chirurgie

Műtét

A CAMLOG® és CONELOG® implantációs rendszerek jellemzője a könnyű kezelhetőség. Mélységstopokkal ellátott fúrók, színkódolás és jól megtervezett műszerek biztosítják a hatékony munkamenetet.

 • CAMLOG-Chirurgie-Set

  SCREW-LINE sebészi készlet

  A CAMLOG®/CONELOG® SCREW-LINE sebészi készlet minden olyan sebészi műszert tartalmaz, amely a csontfészek kialakításához és az implantátum behelyezéséhez szükséges. A fúrók a CAMLOG színkódolás szerint, a kezelés lépéseinek megfelelően vannak rendszerezve a sebészi készletben. Az újra használható fúrók és a belső hűtés nélküli csapok biztosítják a csontfészek problémamentes előkészítését. A fúról élvonalbeli geometriája kiváló vágási teljesítményt és érdes, élő csontgraftot eredményez.

   

  SCREW-LINE kiegészítő sebészi műszerek

 • Guide Rendszer - sablonnal vezetett implantáció CAMLOG®/CONELOG® SCREW-LINE implantátumokhoz.

  A Guide Rendszer elemei a csontfészek sablonnal vezetett kialakítását és a CAMLOG® és CONELOG® SCREW-LINE implantátumok behelyezését segítik elő, részben vagy teljesen fogatlan felső és alsó állcsontban.

   

  Guide Rendszer - Precíz, sablonnal vezetett implantáció

 • CAMLOG-Osteotomie-Sets

  Oszteotóm készletek

  A CAMLOG®/CONELOG® SCREW-LINE oszteotóm készletének műszereinek minősége és egyszerű használata lenyűgöző. Az oszteotóm a csontállományt az összepréselésnek köszönhetően megőrzi. D3 és D4 minőségű csontnál jobb primer stabilitás érhető el. Négy világosan áttekinthető oszteotóm készlet van - egyenes konvex, hajlított konvex, egyenes konkáv és hajlított konkáv változatban.

   

  Oszteotóm készletek

 • CONELOG-Gigivaformer

  Ínyformázók

  A CONELOG® ínyformázók használata támogatja a peri-implantáris lágyrész kialakulását a gyúgyulási időszakban. Az ínyformázók három különböző geometriában állnak rendelkezésre: hengeres, palacknyakú és wide-body változatban.

   

  SCREW-LINE sebészi eljárás

 • CAMLOG-ALTApin-Set

  ALTApin készlet

  A praktikus ALTApin készlet a szokásos membrán-fixációs készletekhez képest vitathatatlan előnyöket mutat. A csúcsminőségű műszerek innovatívak és kezelésük lenyűgöző. A kijelölő tű puha csont esetén helyettesítheti az előfúrót. A hét titán szegecset tartalmazó ALTApin tartódoboz különös előnye a kettős steril csomagolás, amely által a szegek a készletből kivéve azonnal használhatóak. A fel nem használt titánszegek a készletben maradhatnak és újrasterilizálhatóak.

   

  ALTApin készlet

A CONELOG® termékek nem minden országban érhetőek el.
a perfect fit ™