CONELOG® Implantációs rendszer

A bevált portfólió integrált platform switchinggel

Protetika

A betegek és elvárásaik mindig a figyelmünk középpontjában állnak. A CONELOG® műcsonkok ezt figyelembe véve lehetővé teszik egy funkcionálisan és esztétikailag is kiváló minőségű fogpótlás kivitelezését. A sokoldalú és jól felépített műcsonkpaletta a korona- és hídpótlásokhoz valamint teljes protézisekhez is kétségeket kizáróan nyújt megoldást.

 • Szóló foghiány pótlás

  A szóló foghiányt érintő pótlások, akár cementtel, akár csavarral rögzítve, gyakran speciális kihívást jelentenek. A CONELOG® műcsonkok sokoldalú rendszere fogorvosok és fogtechnikus számára is megoldások átfogó tárházát nyújtják.

 • Hídpótlás

  Több fog helyreállítása esetén számos CONELOG® műcsonk áll rendelkezésre hídpótlások cementtel vagy csavarral történő rögzítésére.

 • Hibrid protézisek

  CONELOG® implantációs rendszer számos különböző geometriájú műcsonkot ajánl implantátummal rögzített teljes protézisek megtartására.

  több
 • Ideiglenes fogpótlás

  A CONELOG® implantátumrendszer esetében titán ötvözetből készült műcsonkok állnak rendelkezésre az ideiglenes korona- és hídpótláshoz. A csonkok okkluzálisan vannak csavarozva, és közvetlenül műanyaggal leplezhetők.

  több
 • Lenyomatvétel és öntvénykészítés

  Nagy pontosságú, elfordulásmentes elemek használhatók lenyomatvételre és öntvénykészítésre, nyitott vagy zárt kanalas módszerrel.

 • Harapásvétel

  A harapásvételi műcsonk használatával biztosítható, hogy a harapásvétel, illetve a szájbeli fogív viszonyoknak a modellre való átvitele implantátum alapra támaszkodó viaszharapással történhessen.

A CONELOG® termékek nem minden országban érhetőek el.
a perfect fit ™