KETTŐS FELSZÍNTEXTÚRA

Tökéletes illeszkedés a környező szövetekhez

CERALOG® kettős felszíntexturája

A CERALOG® kettős felszíntexturája két meghatározott felületi finomságot egyesít egy implantátumon utólagos feldolgozás nélkül - ami egyedülálló.

 

Az implantátumtest enosszeális területe 1,6 μm-es érdességi értékkel (Ra-érték) rendelkezik a csontsejtek célzott letapadása érdekében. Az implantátum nyaki területén egy alacsonyabb, 0,5 μm-es Ra-érték található, amely a lágy szövetek letapadására van optimalizálva.

A Y-TZP cirkónium-dioxid anyag

A CERALOG® implantátumok magas tisztaságú ittrium-oxiddal stabilizált tetragonális cirkónium-dioxidból készülnek. Az előállítás kerámiafröccsöntéssel történik. Ehhez nemcsak a külső geometriát, de a felületi textúrát is meg kell formázni már a szinterezés és HIP-eljárás (meleg izosztatikus préselés) előtt. Ennél az eljárásnál nincs szükség a cirkónium-dioxid marással történő megmunkálására. Ezzel a magas szintű technológiával csak kevés vállalat rendelkezik.

 

100%-os minőségellenőrzés: minden egyes implantátum egy szabályozott eljárásnak megfelelően a csomagolás előtt egy minden részletre kiterjedő terhelési és tömegellenőzrésen esik keresztül.

További információ a CERALOG implantációs rendszerről:
a perfect fit ™