CERALOG® IMPLANTÁCIÓS RENDSZER – KIVÁLÓ KERÁMIÁK

Cirkónium-dioxid implantátumok – innovatív és biztonságos

CERALOG® Implantációs rendszer – kiváló kerámiák

Manapság növekedik az igény a magas esztétikai értékkel rendelkező fogpótlások iránt. Ezek középpontjában magas biokompatibilitású kerámia implantátum megoldások állnak. Az elefántcsontszínű, egy részből álló CERALOG® Monobloc és a két részből álló CERALOG® Hexalobe implantátumok különleges esztétikai jellemzőkkel rendelkeznek. A rendszer teljesen kidolgozott és sok éves klinikai tapasztalattal rendelkezik. A cirkónium-dioxid magas lágyszövet-kompatibilitása széles körben ismert.

 

A CAMLOG intenzív kutatás és piacfigyelés után az AXIS biodental SA-t találta az innovatív cirkónium-dioxid implantátumok vezető gyártójának és 2016-ban részesedést vásárolt a vállalatban. A 2017-es IDS óta a CAMLOG az AXIS implantációs rendszert CERALOG® márkanév alatt forgalmazza.

 

A svájci AXIS biodental SA 2004-ben kezdte el az alapkutatásokat magas teljesítményű cirkónium-dioxid implantátumok és a kerámiafröccsöntés területén. Az első klinikai vizsgálatok a mai anyagösszetétellel és felületi textúrával 2007-ben kezdődtek.

A piacra lépés az egy részből álló Monobloc implantátummal kezdődött. 2013 eleje óta a két részből álló Hexalobe implantátum a mai kialakításával kerül alkalmazásra.

 

További információ a CERALOG implantációs rendszerről:
a perfect fit ™