CAMLOG® Implantációs rendszer

Teljes protetikai portfólió a legkülönbözőbb indikációkhoz

Protetika

A betegek és elvárásaik mindig a figyelmünk középpontjában állnak. A CAMLOG® műcsonkok ezt figyelembe véve lehetővé teszik egy funkcionálisan és esztétikailag is kiváló minőségű fogpótlás kivitelezését. A sokoldalú és jól felépített műcsonkpaletta a korona- és hídpótlásokhoz valamint teljes protézisekhez is kétségeket kizáróan nyújt megoldást.

 • Szóló foghiány pótlás

  A szóló foghiányt érintő pótlások, akár cementtel, akár csavarral rögzítve, gyakran speciális kihívást jelentenek. A CAMLOG® műcsonkok sokoldalú rendszere fogorvosok és fogtechnikus számára is megoldások átfogó tárházát nyújtják.

 • Hídpótlás

  Több fog helyreállítása esetén számos CAMLOG® műcsonk áll rendelkezésre hídpótlások cementtel vagy csavarral történő rögzítésére.

 • Hibrid protézisek

  A CAMLOG® implantációs rendszer számos különböző geometriájú műcsonkot biztosít az implantátummal rögzülő tesljes fogsorok megtartására.

  több
 • Ideiglenes fogpótlás

  A CAMLOG® implantátumrendszer esetében különböző műcsonkok állnak rendelkezésre az ideiglenes fogpótláshoz. A titán ötvözetből készült ideiglenes műcsonkok okkluzálisan csavarozott korona és híd változatban kaphatók. Másik lehetőségként ragasztható ideiglenes korona- és hídpótlás is elkészíthető PEEK-anyagból (poli(éter-éter-keton)) készült ideiglenes műcsonkokkal, Platform Switching (PS) lehetőséggel.

  több
 • Lenyomatvétel és öntvénykészítés

  Nagy pontosságú, elfordulásmentes elemek használhatók lenyomatvételre és öntvénykészítésre, nyitott vagy zárt kanalas módszerrel.

 • Harapásvétel

  A harapásvételi műcsonk használatával biztosítható, hogy a harapásvétel, illetve a szájbeli fogív viszonyoknak a modellre való átvitele implantátum alapra támaszkodó viaszharapással történhessen.

A CAMLOG® termékek nem minden országban érhetőek el.
a perfect fit ™