CAMLOG® Implantációs rendszer

Sablonnal vezetett implantáció és személyreszabott fogpótlások CAD/CAM technikával

Headerbild CAML Digital USA

Digitális technológia

A CAMLOG tökéletesen illesztett termékeket kínál implantátumrendszerei digitális alkalmazásához:

 • Guide Rendszer - sablonnal vezetett implantáció CAMLOG® és CONELOG® implantátumokhoz

  A Guide Rendszer elemei a csontfészek sablonnal vezetett kialakítását és a CAMLOG® és CONELOG® SCREW-LINE implantátumok behelyezését segítik elő, részben vagy teljesen fogatlan felső és alsó állcsontban.

   

  A redukált eszközpalettának köszönhetően a Guide rendszer használata egyszerű és könnyű. A Guide rendszer termékei úgy készülnek, hogy precízen és optimálisan illeszkedjenek egymáshoz. Az implantátum tervezőszoftverrel és a Guide rendszerrel megvalósított 3D-s tervezés a felhasználónak egyszerű, megjósolható és biztonságos csontfészek-előkészítést, illetve implantációt nyújt. A precíz implantátumbehelyezés tervezése során minden fiziológiai struktúra figyelembe vehető.

   

  Az irányított rendszer integrálásra került az alábbi 3D implantátumtervező szoftverekbe: 

   

   

  3-D implantátumtervező szoftverekbe (gyártó)

  Verziótól

  Implant Studio™ (3Shape®)

  2.1.9.1

  SimPlant® (Dentsply Sirona®)

  16

  coDiagnostiXTM  (Dental Wings®)

  9

  Smop (powered by Swissmeda)

  2.8

  GALILEOS Implant (Dentsply Sirona®)

  1.9.5602

  SICAT Implant (SICAT)

  1.5.5602

  Invivo5 (Anatomage)

  5.4

  OnDemand3D (Cybermed)

  1.0.10.5261

  Romexis (Planmeca®)

  4.5

   

  Nem minden termék áll rendelkezésre minden országban.

 • CAMLOG Titanium bases CAD/CAM

  CAD/CAM titán alap

  A CAMLOG CAD/CAM titán alapjai (koronához és hídhoz) összekötő elemként szolgálnak a megfelelő anyagokból készített egyéni konstrukciók számára. A koronához való CAD/CAM titán alapokban megtalálhatóak a Tube-in-Tube® illesztéshez szükséges bütykök, a hídhoz valóban nem.

   

  CAD-KÖNYVTÁRAK

  A CAD-könyvtárak a CAD/CAM titán alapok geometriáival, és a marási geometriára vonatkozó javaslattal egyszerűsítik a munkafolyamatot és lehetővé teszik a precíz eredményeket. Az alábbi CAD-szoftverekhez állnak rendelkezésre könyvtárak, melyek tartalmazzák az importra vonatkozó utasításokat:

   

   

     

   

  3Shape® CAD könyvtár, 2020-07-24 verzió

  exocad® CAD könyvtár, 2020-07-21 verzió 

   

  Dental Wings® CAD könyvtár, 2020-07-24 verzió 

  A gyártó már integrálta a geometriákat.
  Rendszerkompatibilis scanbody szükséges.
  Elérhető a Sirona® kereskedőknél.

 • CAMLOG Sirona Scanbody

  Scan műcsonk a Sirona® scanbody-hoz

  A Sirona® scanbody-hoz tartozó scan műcsonk az implantátum vagy a laborimplantátum pozíciójának rögzítésére szolgál a Sirona® CEREC® és inLab szoftvereiben.

 • CAMLOG Scanbodies

  Scanbody-k

  A scanbody-k az implantátumok szájon és a munkamodell laborimplantátumain belüli, 3 dimenziós optikai helymeghatározására használatos. A scanbody-k sterilen kerülnek forgalomba, így lehetővé teszik az azonnali intraorális használatot.

   

  A scanbody-k az alábbi CAMLOG CAD könyvtárakba kerültek integrálásra:

  • Titán alapok CAD/CAM eljáráshoz
  • CAM titán tömbök

   

   

 • CAMLOG CAM-Titanium blanks

  CAM titán tömbök

  Egyéni, egy darabból álló titán felépítmények és ínyformázók CAM tömbből készíthetők CNC marógépek segítségével. A CAM titán tömbök előregyártott implantátum-műcsonk illesztést tesznek lehetővé és megtalálható bennük a csavarcsatorna.

   

  CAM titán tömbök kétféle kialakításban kerülnek forgalomba:

   

  IAC-tipus:

  A marógéphez való csatlakoztatás az implantátum-felépítmény illesztésnél történik. Ehhez a típushoz elsődleges szorító eszközként CAM tömbökhöz tartozó rendszerspecifikus befogók (IAC-típus) tartoznak.

   

  ME-tipus:

  A marógéphez való csatlakoztatás az implantátum-felépítmény illesztéstől ellentétes oldalon, a hengeres résznél történik. Készülékspecifikus szorító eszközként a Preface® felépítmények (Medentika®) tartói használhatóak. Ezek a befogók a megfelelő CNC-marógépek gyártóitól szerezhetőek be.

   

  Mindkét tömbtípus megmunkálása esetén megfelelő CAM könyvtárra, tartókra és konzolokra van szükség. A CAMLOG® CAM titán tömbök és a CNC-marógépek kompatibilitásáról a gépek és szoftverek gyártóitól szerezhető be információ.

   

   

  CAD KÖNYVTÁRAK

  A CAMLOG® CAM titán tömbök és a CAMLOG® scanbody-k geometriáit tartalmazó CAD könyvtárak lehetővé teszik az egy darabból álló titán felépítmények és ínyformázók készítését. A könyvtárak az nt-trading DIM implantátum-analógok geometriáit is tartalmazzák, így segítségükkel nyomtatható modell hozható létre CAD szoftverrel.

   

  Az alábbi CAD-szoftverhez tölthetőek le könyvtárak, melyek tartalmazzák az importra vonatkozó utasításokat:

   

   

   

  3Shape® CAD könyvtár, 2020-07-24 verzió

  exocad® CAD könyvtár, 2020-07-21 verzió

  Dental Wings® CAD könyvtár, 2020-07-24 verzió

 • CAMLOG scanning caps

  Stéges műcsonk stéges felépítményekhez

  A stéges felépítmény stéges műcsonkját arra használják, hogy vizuálisan, három dimenzióban rögzítsék a CAMLOG® vagy CONELOG® stéges felépítmények protetikai platformját (beleértve a hatszögletű felület kiegyenlítését) a szájban, vagy a laborimplantátumok analógok protetikai platformját a munkamodellen. A stéges műcsonkok PEEK-ból (poliéter-éter-keton) készülnek, és védve vannak az elfordulás ellen. A stéges műcsonkokat sterilen szállítjuk, ami lehetővé teszi azonnali intraorális használatukat.

   

   

  CAD KÖNYVTÁRAK

  A CAD könyvtárak a stéges felépítmények stéges műcsonkjainak geometriájával és a marási geometriára vonatkozó javaslattal egyszerűsítik a munkafolyamatot, és precíz eredményeket tesznek lehetővé. Az alábbi CAD-szoftverhez tölthetőek le könyvtárak, melyek tartalmazzák az importra vonatkozó utasításokat:

     

   

     

  3Shape® CAD könyvtár, 2020-04-29 verzió

  exocad® CAD könyvtár, 2020-07-21 verzió

  Dental Wings® CAD könyvtár, 2020-04-29 verzió

A CAMLOG® termékek nem minden országban érhetőek el.
a perfect fit ™