Minőségirányítás

Nemzetközi szabványok szerint dolgozunk

 • Minőségünk nem a véletlennek köszönhető

  A CAMLOG csoporton belül a gyártásért felelős ALTATEC GmbH tevékenységének minden fázisa megfelel az EN/ISO 13485 minőségbiztosítási rendszer előírásai. Ez a szabvány részletesen rögzíti azokat a kritériumokat, amelyeket – a tanúsítás érdekében - egy vállalat átfogó minőségbiztosítási rendszerének a gyártási eljárások során teljesítenie kell. Az orvostechnikai termékekre és eszközökre különösen szigorú előírások érvényesek.

  Termékeink megfelelnek az európai törvényekben és irányelvekben definiált, a termékteljesítményt és betegbiztonságot illetően az orvostechnikai termékekre vonatkozó alapvető követelményeknek. Az ALTATEC GmbH az EN/ISO 13485 mellett az RL93/42EWG szerinti, egészségügyi termékekre vonatkozó tanúsítással is rendelkezik.

   

  Az ALTATEC GmbH a minőségirányítás terén tapasztalt csapattal rendelkezik, amely elvégzi és dokumentálja termékeink vizsgálatát minden gyártási fázisban. Az ALTATEC GmbH minőségirányítási csapata kitűnően képzett szakemberekből áll, akik mind a belső, mind a külső auditokat végzik. Minőségkezelésünk nem statikus, hanem folyamatorientált, és a minőségirányítást a jövőre vetítve végzik el. Saját gyártmányaink minőségének állandóságát folyamatosan, helyben történő vizsgálatokkal ellenőrizzük

   

   

 • A tanúsítványok

a perfect fit ™