Gyártás

A tartós növekedés szilárd alapja

 • Elsőosztályú minőség

  280-nál több kvalifikált munkatárssal, rendkívül modern infrastruktúrával és termelési berendezésekkel, amelyek saját területükön a legmodernebbnek számítanak, az ALTATEC GmbH vállalat a Stuttgart melletti Wimsheimben gondoskodik arról, hogy a CAMLOG csoport a jövőjét optimális termelési feltételek mellett irányítsa. Már az épület tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a gyártás az orvostechnikai termékekre vonatkozó törvényi előírásoknak megfeleljen - mindenekelőtt a szigorú amerikai kikötéseknek is. A csúcstechnológia és a következetes minőségbiztosítás garantálja a hosszú távon elsőosztályú minőséget.

   

  Következetes minőségközpontú gondolkodásunk bizonyítéka az, hogy a folyamatorientált minőség-ellenőrzési rendszerünk a teljes mértékben megfelel a QM-rendszer szerinti EN/ISO 13485 és az EN ISO 9001, illetve az orvostechnikai termékekre vonatkozó 93/42/EGK európai szabványnak.

   

  A környezet érdekében

  A CAMLOG számára a környezetbarát kezelés elengedhetetlenül fontos és vállalati aktivitásunk integrált része. Tehát a termelő berendezések építése és üzemeltetése az aktuális környezetvédelmi szabványoknak megfelelően történik. A termelésből származó elhasznált levegőt például felhasználjuk hőtermelésre.

a perfect fit ™