A CAMLOG Foundation Kutatási díjának kihirdetése 2014/2015!

CAMLOG Foundation-Forschungspreis 2014/2015Immáron negyedik alkalommal, a CAMLOG Foundation kiosztja a neves CAMLOG Foundation Kutatási Díjat. A Kutatási Díj minden második évben, a Nemzetközi CAMLOG Kongresszuson kerül kihirdetésre és tárt karokkal várja a fiatal, tehetséges tudósokat/kutatókat, valamint elkötelezett szakembereket egyetemekről, kórházakból és praxisokból 40 éves korig.

 

Az elvárt tudományos közleményeket angol nyelven kell publikálni egy elismert tudományos folyóiratban. Az anyagnak az alábbi témakörök egyikét kell tárgyalnia a fogászati implantológia vagy annak valamely társtudományának területén:

 

 

 

 

  • Diagnosztika és tervezés a dentális implantológiában
  • Kemény és lágyrész menedzsment a dentális implantológiában
  • Implantátum-támogatott fogművek fenntarthatósága
  • A dentális implantológia élettani és kórélettani aspektusai
  • Digitális munkafolyamatok fejlesztései a dentális implantológiában

A CAMLOG Foundation Kutatási Díjnak a 2014/2015-ös győztesének lehetősége nyílik prezentálni a munkáját a 2016-os Nemzetközi CAMLOG Kongresszuson szélesebb plénum előtt. Emellett, a három legsikeresebb résztvevő rendkívüli pénzjutalomban részesül (€ 10 000, € 6 000 és € 4 000 helyezésenként).

A jelentkezési feltételek és a kötelezően kitöltendő regisztrációs lap letölthető az alábbi linken: www.camlogfoundation.org/awards. Jelentkezési határidő: 2015. november 30.

 

 

CAMLOG Foundation 

Margarethenstrasse 38
CH-4053 Basel
Phone +41 61 565 41 00
Fax +41 61 565 41 01
www.camlogfoundation.org

 

A CAMLOG Foundation egy olyan alapítvány, amelyet tudósok hoztak létre a svájci jogok alapján. Kifejezetten támogatja a tehetséges fiatalokat, az alap- és alkalmazott kutatási fejlesztéseket, csakúgy, mint a dentális implantológiával és ahhoz kapcsolódó területekkel összefüggő és folyamatban lévő oktatást és tréninget a páciensek érdekeit figyelembe véve. Tudományos célkitűzés részeként, a CAMLOG Foundation a Nemzetközi CAMLOG Kongresszusért vállalt védnökséget, amely minden második évben kerül megrendezésre.

a perfect fit ™