CAMLOG - A jövő nemzetközi

CAMLOG IDS Messestand 2015CAMLOG – A jövő nemzetközi

 

A CAMLOG csoport egészséges optimizmussal tekint a jövőbe. Ez azon a tényen alapszik, hogy a CAMLOG a fogászati implantológiához és implantátum-támogatott pótlásokhoz szükséges integrált rendszerek és termékek vezető ellátójává nőtte ki magát és folyamatosan növekszik. Még az elmúlt, gazdaságilag bizonytalan, években is, a CAMLOG meg tudta tartani piaci helyzetét, új álláslehetőségeket kínálva, így már 400 dolgozót foglalkoztat. A jövő termékpalettája ígéretes, a felhasználók továbbra is innovatív ötletekre és megbízható termékekre számíthatnak a CAMLOG-tól.

 

 

Forgalmazó hálózat kibővítése és szoros együttműködés Henry Scheinnal

 

Amellett, hogy tartja piacvezető pozícióját Németországban, Ausztriában és Magyarországon, a CAMLOG egyre terjeszkedik és új forgalmazó partnerei már látótérbe kerültek világszerte; áprilistól egy óriási potenciális piac, Kína kapja meg a zöld jelzést. Az új területek mellett - a CAD/CAM eljárás - a CAMLOG folyamatosan keresi az új stratégiai célokat és aknázza ki a Henry Scheinnal közös együttműködés lehetőségeit – elsősorban olyan nemzetközi piacokon, mint például az amerikai.

 

Bizonyított minőség – CAMLOG Implantációs Rendszerek

 

A CAMLOG Implantációs Rendszereket a rendszer elemeinek ideális száma csakúgy jellemzi, mint a könnyű és hatékony alkalmazás. A CAMLOG hű maradt ezekhez az elvekhez a CONELOG® Implantációs Rendszer esetében is a kónuszos implantátum-műcsonk illesztéssel.

 

A CONELOG Implantációs Rendszer nagy pontosságát és megbízhatóságát számos tanulmány bizonyítja, amelyek közül több még mindig folyamatban van. A kemény és lágyrész megőrzésénél ezek a tanulmányok pozitív eredményeket mutatnak. Az önzáró kónusznak köszönhető implantátum-műcsonk illesztés meghatározó tényező. Csakúgy, mint a CAMLOG®, a CONELOG® Implantációs Rendszer is kiszámítható és könnyen kezelhető. A fejlesztők minimalizálták az egyensúlyi magasságot, amely minden kónuszos rendszer velejáró tulajdonsága. A 3 bütyökkel ellátott műcsonkok könnyen behelyezhetők és nincs szükség behelyező sablonra. 2014-ben a CONELOG® Implantációs Rendszer adaptálva lett a Guide rendszerhez, így lehetővé téve a vezetett implantációt.

Új termékek az iSy Implantációs Rendszerhez megfizethető minőségben

 

2015 júliusátóll az iSy Implantációs Rendszer protetikai portfóliója kibővül néhány előregyártott elemmel. Az új iSy Esthomic® műcsonkok lehetővé teszik az esztétikus ragasztott megoldásokat. Az Esthomic® műcsonkra kialakított, csavarrögzített ínyformázók elérhetők lesznek a rendszerre jellemző átmérőkkel és hosszúságokkal, és lehetséges lesz a végső fogművet közvetlenül az implantátumba rögzíteni. Ez a megoldás egy költséghatékony opciót és még nagyobb rugalmasságot biztosít a sebésznek a kezelés során.

 

CAD/CAM protetika a CAMLOG-tól: DEDICAM1 – a perfect fit.

 

A CAMLOG-nál a DEDICAM® jelenti a CAD/CAM-et és így a konzerváló fogászat jövőjét. A DEDICAM a digitális munkafolyamatokban olyan fogtechnikai partnerré változtatja a CAMLOG-ot, amely egy kiterjesztett munkafelülettel rendelkező szolgáltatónak tekintheti magát. A DEDICAM szolgáltatási spektrumának új termékei és fejlesztései kihangsúlyozzák a CAMLOG-nak azon törekvéseit, miszerint vezető szerepbe szeretne kerülni a CAD/CAM protetikai területen is.

 

6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszus Krakkóban, Lengyelországban 2016. június 9-11. között.

 

A 6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszus mottója „Megbirkózni a mindennapi kihívásokkal”egyesíti a gyakorlati és tudományos vonatkozásokat az azonnal végrehajtható munkafolyamatok tekintetében. Prof. Dr. Frank Schwarz (Németország) és Prof. Dr. Piotr Majewski (Lengyelország) a Tudományos Bizottság társelnökeiként képviseltetik magukat.

A 6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszus tökéletes háttérrel rendelkezik – az újonnan megnyitott Krakkó Kongresszusi Központtal, amelyet bár csak 2014-ben avattak fel, máris a legelismertebb és legexkluzívabb központok közt tartják számon Európában.


1A DEDICAM csak Németországban és Ausztriában érhető el.

a perfect fit ™