6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszus Krakkóban, Lengyelországban 2015. június 9-11. között.

JEGYEZZE MEG A DÁTUMOT!

6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszus Krakkóban, Lengyelországban 2015. június 9-11. között.

 

A 6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszus a „Megbirkózni a mindennapi kihívásokkal”mottóval lesz fémjelezve és tartalmazni fogja a gyakorlat és tudomány egyesülését az azonnal végrehajtható munkafolyamatok tekintetében.

 

A rendkívül elismert Tudományos Bizottságot Prof. Dr. Frank Schwarz és Prof. Dr. Piotr Majewski képviseli társelnökként, akik szakmailag kiválóan egyesítik a tudományos ismereteket a gyakorlati háttérrel.

 

A Tudományos Bizottság tagjai:

 

Dr. Krzysztof Awillo (PL)

Prof. Dr. Jürgen Becker (DE)

Prof. Dr. Fernando Guerra (PT)

Prof. Dr. Gerald Krennmair (AUT)

Prof. Dr. Piotr Majewski (PL)

Dr. Ralf Masur (DE)

Prof. Dr. Katja Nelson (DE)

Dr. Giano Ricci (IT)

Prof. Dr. Irena Sailer (CH)

Prof. Dr. Mariano Sanz (ES)

Dr. Alex Schär (CH)

Prof. Dr. Frank Schwarz (DE)

Prof. Dr. Thomas Taylor (USA)

Dr. Pascal Valentini (FR)

Prof. Dr. Fumihiko Watanabe (JP)

 

ICE (Nemzetközi Konferencia- és Szórakoztató Központ) – A Krakkó Kongresszusi Központ

 

A 2014-ben épült, vadonatúj, ultra-modern kongresszusi központ tökéletes helyszínt szolgáltat a 6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszusnak és sokkal többet nyújt, mint egy átlagos konferenciahelyszín. Ez a modern, világszínvonalú épület megfelel mind az előkelő építészeti elvárásoknak, mind a legmagasabb akusztikai és színpadi mechanikai szabványoknak. Már most, az ICE központ helyet foglal Európa legtekintélyesebb és legexkluzívabb kongresszusi központjai között.

 

Krakkó – a UNESCO világörökség része

 

Krakkó nem csak felbecsülhetetlen értékű kulturális és művészeti műemlékeiről híres, hanem Lengyelország régi fővárosaként az egyik legkeresettebb turisztikai pont Európa térképén. A 13. századi kereskedőváros Európa legnagyobb piacterével és számos történelmi épülettel, palotával és templommal rendelkezik, amelyek belső kialakítása egészen pazar. A történelmén, a művészetén és atmoszféráján kívül, Krakkó szórakozási és szabadidős lehetőségek végtelen tárházát is biztosítja. Krakkó Lengyelország második legnagyobb városa. A lengyel akadémiai, kulturális és művészi élet egyik legjelentősebb központja volt, és mai napig Lengyelország legfontosabb gazdasági fókuszpontja.

 

Kérjük, jegyezze meg a dátumot! A CAMLOG csapata türelmetlenül várja az újabb találkozást Önnel a 6. Nemzetközi CAMLOG Kongresszuson Lengyelországban.

a perfect fit ™