4. NEMZETI CAMLOG KONGRESSZUS

 

Modernizáció, digitális technológia, gépesítés a praxisban. Ezekkel a címszavakkal jellemezhetnénk leginkább az idei Kongresszusunkat. Sokan mondják, hogy 2014 volt a változás éve. Mi a CAMLOG-nál úgy gondoljuk, hogy 2014 csak előkészített egy újdonságokkal és innovációkkal teli 2015-öt!

 

A digitális technológia fejlesztései egyre nagyobb teret nyernek a CAMLOG-nál, így mindenképp szükségét éreztük megmutatni a modern arcunkat is.

 

Bízunk benne, hogy leendő résztvevőink nyitottan várják a rendezvényt és hogy sosem csillapodó tudásvágyukat kielégíthetjük rengeteg új információval.

 

Prof. Dr. Fazekas András és Prof. Dr. Thomas Taylor, a tudományos bizottság tagjaiként képviselik a szakma klasszikus vonalát, míg a Barth/Beuer/Beuer/Beretta kvartett elsöprő energiával tárják majd specifikus tudásukat az iSy, a Guide rendszer, a Vario SR protetikai rendszer és a CAD/CAM eljárás témakörében, mind elméleti, mind gyakorlati síkon a hallgatóság elé.

 

Látogatóink közt nem csak meglévő, hű partnereinket kívánjuk újra köszönteni, hanem belépést szeretnénk nyújtani az új generációnak az implantológia modern világába a CAMLOG-család leendő tagjaként.

 

A kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel lenyűgöző modern eleganciájával méltó módon biztosít helyszínt a Kongresszusnak.

 

Még mielőtt résztvevőink úgy éreznék, a digitális világ teljesen bekebelezte őket, a CAMLOG Party keretein belül gondoskodunk arról, hogy semmiképp sem feledkezzenek meg a magyar spirituszról és a Puszta mindenkit magával ragadó különleges világáról.

 

Fejlődjön és érezze jól magát 11 kreditpontért!
Már regisztrálhat! Regisztrációs lapunkért és a további részletekért keresse a Logintech csapatát!
Készséggel állunk mindannyian rendelkezésükre.

 

Logintech Magyarország Kft.
Szeged 6726
Fő fasor 16-20.
Tel.: +36 62 424 379
Fax: +36 62 424 378
logintech@logintech.hu

a perfect fit ™